Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
Novinka

Britva DOVO Solingen 10580026 N - Barbarossa - oliva

Nová luxusná pánska britva pre najjemnejšie oholenie od nemeckej značky DOVO Solingen. Ostrie veľkosti 5/8" je z uhlíkovej ocele a rukoväť z výberového olivového dreva.

Čítať viac ..
€ 149.00 s DPH
€ 124.17 bez DPH

Nová luxusná pánska britva pre najjemnejšie oholenie od nemeckej značky DOVO Solingen. Ostrie veľkosti 5/8" je z uhlíkovej ocele a rukoväť z výberového olivového dreva.

Čítať viac ..
Dostupnosť: Nie je skladom
Dostupnosť: Nie je skladom
€ 149.00
€ 124.17 bez DPH

Britva DOVO Solingen 10580026 N - Barbarossa - oliva

Holiaca britva DOVO Solingen 10580026 N - Barbarossa

5/8" palcová britva DOVO Barbarossa je navrhnutá pre potreby holičov a milovníkov fúzov. Jej krátka čepeľ je obzvlášť obratná a presná pri používaní, takže užívateľ môže tvarovať svoje fúzy a kontúry s milimetrovou presnosťou. Obraz slávneho fúzatého cisára Barbarossy na o vizuálne zvýraznenie dokonalého spracovania britvy

  • britva na holenie z veľmi kvalitnej uhlíkovej ocele
  • držadlo: olivové drevo - olivové drevo je jedinečný prírodný materiál. Je tvrdšia ako pôvodné dubové alebo bukové drevo a je vysoko odolné proti rastu plesní. Aj neupravená
  • oliva sa vyznačuje nadpriemernou odolnosťou voči vode, čo z nej samozrejme robí perfektný materiál pre držadlá britev, holiacich strojčekov a štetiek na holenie
  • šírka ostrie 5/8"
  • výbrus / tvar: konkávny výbrus na klasickom tvare ostria - pri tzv. "dutom" brúsení sa čepeľ brúsi konkávne od chrbta k čepeľu. Tento tvar výbrusu kombinuje veľkú flexibilitu
  • s vysokou torznou tuhosťou v pozdĺžnom smere. Dynamika britu zaisťuje veľmi jemné a hladké oholenie sprevádzané veľmi charakteristickým zvukom, ktorý sa prejaví pri
  • krátkom
  • švihu britvy pri holení fúzov
  • výrobca: DOVO Solingen - originál Solingen Nemecko

DOVO Solingen, Merkúr Solingen

Nemecká firma DOVO Solingen oslávila v roku 2006 spolu so svojou dcérskou spoločnosťou Merkúr Solingen storočné výročie existencie.

Medzi jej produkty patria profesionálne kadernícke nožnice, manikúrne nožnice, holiace potreby, manikúrne sady.

Firma DOVO začínala s trinástimi zamestnancami s výrobou britev. Zákon prijatý v roku 1938 na ochranu mena Solingen, jej dal väčšiu hrdosť a pocit bezpečia tejto ochrannej známky, rovnako ako ešte väčší zmysel pre miestnu identitu.

Za svoj znak si firma zvolila rytiera s mečom a kladivom, ktorý udatne prenikal na trhy v západnej Európe av Severnej Amerike.

Vďaka masovému zavedeniu elektrického holiaceho strojčeka, hľadá manažment firmy DOVO druhý zdroj príjmov, začína teda s výrobou nožníc na vlasy. Technici firmy vtedy osobne obchádzali kadernícke salóny v Solingene a zisťovali u kaderníčok, aké nožnice by pre nich boli najvhodnejšie.

Keď v roku 1951 prišli mladí vývojári, výroba nožníc začala mať obrovský úspech a DOVO sa opäť dostáva na trhy v Severnej (neskôr aj Južnej) Amerike av západnej Európe, tentoraz však s nožnicami.

Vďaka úspechu s nožnicami podnik zakladá dcérsku spoločnosť Merkur Solingen na výrobu holiacich potrieb, ktoré majú celosvetový úspech a ktoré firme otvárajú nové trhy v Ázii, najmä v Rusku a na Arabskom polostrove.

Všetky výrobky firiem DOVO a Merkúr Solingen sú originály vyrobené v nemeckom Solingene, presláveným najkvalitnejšou európskou oceľou.

Kód: 10580026 N
Výrobca DOVO Solingen

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?