Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
ODOŠLEME 6.5.
Novinka
- 15%

Set strojčekov CUTLIM + TRIMLIM

Akčný set dvoch špičkových strojčekov LIM HAIR CUTLIM 15k DEVOURER a TRIMLIM 15k DEVOURER – najmodernejšiu technológiu v oblasti strihacích a kontúrovacích strojčekov.

Čítať viac ..
€ 350.00 s DPH € 297.50 s DPH (Rabatt: 15 % -€ 52.50)
€ 247.92 bez DPH

Akčný set dvoch špičkových strojčekov LIM HAIR CUTLIM 15k DEVOURER a TRIMLIM 15k DEVOURER – najmodernejšiu technológiu v oblasti strihacích a kontúrovacích strojčekov.

Čítať viac ..
Dostupnosť: Skladom
Dostupnosť: Skladom
€ 350.00 € 297.50 (Rabatt: 15 % -€ 52.50)
€ 247.92 bez DPH

Set strojčekov CUTLIM + TRIMLIM

Oba modely sú vybavené motorovým typom VECTOR, ktorý predstavuje evolúciu overeného magnetického motora doplneného o elektronický riadiaci systém ATA TORQUE. Tento inovatívny systém umožňuje automatické zvyšovanie výkonu v závislosti od zaťaženia strihu, čo umožňuje zvýšenie rýchlosti strihu z 11 000 otáčok za minútu až na 15 000 otáčok za minútu. Čepele s diamantovou povrchovou úpravou zaručujú maximálnu tvrdosť a presnosť strihu, ideálne pre FADE alebo TAPER techniky.

Oba prístroje sú navyše veľmi kompaktné a ľahké, čo ich robí mimoriadne ľahko ovládateľnými. Nízka spotreba energie a moderné lítium-iónové batérie veľkej kapacity zabezpečujú možnosť dlhodobej práce bez prerušenia. A teraz s exkluzívnou akčnou zľavou 15% na tento set! Neexistuje lepšia voľba pre profesionálne účesy!

V balení nájdete tieto 2 strojčeky:

Veľký strojček LIM HAIR CUTLIM 15k DEVOURER – špičkový model v oblasti technologického pokroku medzi strihacími strojčekmi.

  • s motorovým typom VECTOR, ktorý predstavuje evolúciu overeného magnetického motora spolu s elektronickým riadiacim systémom ATA TORQUE
  • tento strojček automaticky zvyšuje výkon pri náraste zaťaženia strihu. Vďaka tomu sa rýchlosť strihu môže zvýšiť z 11 000 otáčok za minútu až na 15 000 otáčok za minútu
  • čepele s diamantovou povrchovou úpravou zaručujú maximálnu tvrdosť a presnosť strihu, čo je ideálne pre techniky FADE alebo TAPER
  • prístroj je navyše veľmi kompaktný a ľahký, čo z neho robí mimoriadne ľahko ovládateľný strojček
  • spotreba energie je nízka a vďaka modernej lítium-iónovej batérii veľkej kapacity môžete pracovať hodiny bez prerušenia
  • neexistuje lepšia voľba pre profesionálne účesy!

Kontúrový TRIMLIM 15k DEVOURER

  • jeho motor VECTOR predstavuje evolúciu dobre známeho magnetického motora s elektronickým riadiacim systémom ATA TORQUE, ktorý umožňuje zvýšenie výkonu pri náraste zaťaženia strihu, meniac rýchlosť strihu z 11 000 ot/min až na 15 000 ot/min.
  • čepele majú DIAMOND povrch pre maximálnu tvrdosť a presnosť strihu
  • vďaka veľmi kompaktným rozmerom, nízkej hmotnosti a úzkemu tvaru s 360° viditeľnosťou je jeho ovládateľnosť vynikajúca
  • spotreba energie je nízka a vďaka modernej lítium-iónovej batérii veľkej kapacity môžete pracovať hodiny

LIM HAIR je špecializovaný výrobca profesionálnych kozmetických prístrojov, ktorého hlavné produkty zahŕňajú prenosné fúkače, difuzéry, žehličky na vlasy a novú radu depilačných prístrojov. Vďaka skúsenostiam v oblasti výroby sme schopní navrhovať, vyvíjať a vyrábať inovatívne produkty s vynikajúcim pomerom výkonu a kvality, ktoré sú pravidelne obnovované a zdokonaľované, aby spĺňali hlavné ciele našej spoločnosti - kvalitu, výkon a dlhú životnosť.

Naša zodpovednosť a prísnosť v obchodných jednaniach, spolu s dynamickým duchom našej spoločnosti a jej zamestnancov, nám umožnila upevniť si pozíciu na domácom trhu a otvoriť dvere k rozšíreniu na medzinárodné trhy. Pravidelný export našich produktov prebieha po celom svete.

Kód: 15.000-SET
Výrobca LIM HAIR
Co chci ostříhat
Vlasy ÁNO
Fúzy ÁNO
Napájení
Akumulátorové ÁNO
Kombinované ÁNO
Zaměření strojku
Na kompletnej strih ÁNO
Typ holení
Elektrickým strojčekom ÁNO
Typ strojku
Wahl Legend ÁNO

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?