Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
ODOŠLEME DNES

WAHL Cordless Detailer LI GOLD

Bezkabelová verze oblíbené kontury Detailer od americké značky Wahl ve zlatém provedení. Široká hlavice T-Blade, výška střihu 0,4 mm. Li-ionová baterie s provozní dobou 100 min.

Čítať viac ..
€ 229.00 s DPH
€ 190.83 bez DPH
Cena pre registrovaných € 165.00

Bezkabelová verze oblíbené kontury Detailer od americké značky Wahl ve zlatém provedení. Široká hlavice T-Blade, výška střihu 0,4 mm. Li-ionová baterie s provozní dobou 100 min.

Čítať viac ..
€ 36.67

Príslušenstvo Detailer

Hlavice 32 mm a hlavice 38 mm a nadstavce
€ 33.30
€ 34.44
€ 6.63
€ 7.37

Oleje na strojčeky

Nezabudnite na olejovanie strojčeka, predĺžite mu životnosť a bude Vám strihať dlhšie, odporúčame tieto prípravky:
€ 5.00
€ 6.48
€ 10.93

Čistiace a dezinfekčné spreje

Na čistenie, dezinfekciu a okamžité schladenie hlavice odporúčame:
€ 15.56
€ 16.48
€ 9.26
Dostupnosť: Skladom
Dostupnosť: Skladom
€ 229.00
€ 190.83 bez DPH

WAHL Cordless Detailer LI GOLD

Bezkáblová verzia obľúbenej kontúry Detailer od americkej značky Wahl v špeciálnej GOLD edícii.

Vyskúšajte jednu z najlepších kontúr súčasnosti - Cordless Detailer LI Gold od americkej značky Wahl, ktorá dominuje svetu strihacích strojčekov takmer 100 rokov. Obzvlášť v barber svete je klasický Detailer legendou, preto bola jeho akumulátorová verzia už dlho očakávaná - teraz v špeciálnej zlatej edícii.

Wahl Cordless Detailer LI sa pýši celokovovou strihacou hlavicou T-WIDE Titanium Blade v zlatom dizajne o šírke 38 mm a výške strihu 0,4 mm. Akumulátorovú prevádzku zaisťuje kvalitná Li-Ionová batéria s predĺženou životnosťou a bez pamäťového efektu. Doba nabíjania je 60 minút av plnej prevádzke strojček vydrží až 100 minút. Strojček disponuje aj funkciou "rýchleho dobitia" čo v praxi znamená 5 minút dobíjania na 14 minút prevádzky. Iste oceníte aj elegantné a napriek tomu ergonomické spracovanie, ktoré jednoducho padne do ruky a lahodí oku. Strojček je extrémne ľahký - váži iba 186 gramov, takže je radosť s ním pracovať po celý deň. Cordless Detailer LI poháňa spoľahlivý rotačné motor s výkonom 6800 otáčok za minútu.

Príslušenstvo:

Balenie obsahuje 3 plastové prídavné nástavce. Výška prídavných hrebeňov je 1½ mm, 3 mm, 4½ mm. Samozrejmosťou je dobíjací stojan s adaptérom. V sade ďalej nájdete aj barber hrebeň a kefu pre-fade, čistiaci štetec na odstránenie zvyškov vlasov, ochranou krytku na strihaciu hlavicu a základnú miniolejničku s minerálnym olejom na prvých niekoľko použití.

Kľúčové vlastnosti:

  • ultimátny akumulátorový kontúrovací strojček
  • zachováva excelentné vlastnosti klasického Detailera, bez nutnosti kábla
  • vysoko efektívny Li-Ionový akumulátor - ideálny pre nepretržitú prevádzku
  • funkcia "rýchleho dobitia" - počas 5 minút sa akumulátor nabije na 14 min prevádzku
  • profesionálny rotačný motor s veľkým výkonom (6800 ot./m) a dlhou životnosťou
  • elegantný retro tvar
  • kvalitná kovová strihacia hlavica T-WIDE Titanium Blade, široká 38 mm s výškou strihu 0,4 mm v zlatom prevedení
  • veľmi nízka hmotnosť - iba 186 g (bez kábla)
  • dĺžka kábla - 2,4 m
  • limitovaný dizajn v zlatej farbe
  • Príslušenstvo: 3 prídavné hrebene - #½ (1½ mm) • #1 (3 mm) • #1½ (4½ mm), gold nabíjací stojan, adaptér, barber hrebeň, barber pre-fade kefka, čistiaca štetec, olejnička so špeciálnym olejom na strihacia hlavica, ochranný kryt strihacia hlavica
  • ideálna do barber shopu
  • výrobca: WAHL USA

Tip barbera

"Jeden z najpopulárnejších kontúrovacích strojčekov v kaderníckych a barber salónoch a konečne bez kábla av špeciálnej zlatej farbe! Jednoduchosť, kvalita a spoľahlivosť. Ideálne do kombá k strojčekom radu 5 Star - napr. Magic Clip, Super Taper atď. Pre dlhú životnosť nezabudnite dostatočne olejovať hlavicu. V prípade potreby je možné túto hlavicu profesionálne prebrúsiť."


WAHL Professional je severoamerická firma založená v roku 1919 Leom J. Wahlom, ktorý si v tom istom roku nechal patentovať prvý elektrický strihací strojček na vlasy. Táto korporácia sa týmto stála lídrom na poli profesionálnej aj domácej starostlivosti o vlasy vo svojej kategórii.

V roku 1967 firma predstavila prvý bezdrôtový dobíjací strojček a roku 1971 ho uviedla na trh, čím okamžite ovládla vyše 90 % severoamerického trhu so strihacími strojčekmi. V roku 1987 firma vynašla prvú kulmu na vlasy, začala vyrábať aj rôzne druhy sušičov vlasov. V roku 1996 WAHL kupuje nemecké firmy vyrábajúce strihacie strojčeky MOSER a ERMILA, čím sa stáva najväčším výrobcom strihacích strojčekov na svete. Paleta produktov sa rýchlo rozrástla a firma predstavuje svetu prvú žehličku na vlasy.

V roku 2009 oslavuje WAHL 90. výročie založenia ako priekopník produktov pre profesionálnu a domácu starostlivosť o vlasy.


Firma WAHL k dnešnímu dni zaměstnává více než 2200 lidí, její produkty se prodávají ve 165 zemích světa a ve svém portfoliu drží více než 100 patentů.

Kód: 08171-716
Výrobca WAHL

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?