Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
ODOŠLEME 2.4.
Novinka

Holiace mydlo DOVO 51102202 Berlin Barber

Veľmi kvalitné a účinné prírodné mydlo od nemeckej značky DOVO Solingen balené v keramickej dóze s korkovým uzáverom.

Čítať viac ..
€ 32.00 s DPH
€ 26.67 bez DPH

Veľmi kvalitné a účinné prírodné mydlo od nemeckej značky DOVO Solingen balené v keramickej dóze s korkovým uzáverom.

Čítať viac ..
Dostupnosť: Skladom
Dostupnosť: Skladom
€ 32.00
€ 26.67 bez DPH

Holiace mydlo DOVO 51102202 Berlin Barber

Holiace mydlo DOVO 51102202 Berlin Barber

Pre rituál holenia všetkými zmyslami: pociťte vysoko kvalitnú kameninovú keramiku dózy s viečkom z pravého prírodného korku. Doprajte si oholenie ako v holičstve v Berlíne. Ručne vyrábané mydlo na holenie na to tvorí dokonalý základ. Akonáhle otvoríte dózu, rozvinú sa vône santalového dreva, vanilky a levandule. Pri aplikácii ucítite ošetrujúci účinok a obklopíte sa sofistikovanou kreáciou vône - štýlovo zabalená v pravej kamenine s prírodným korkovým uzáverom.

  • špeciálne, veľmi kvalitné a účinné prírodné mydlo - určené predovšetkým na každodenné holenie žiletkou a britvou
  • balenie: v špeciálnej keramickej dóze s viečkom z pravého korku
  • množstvo: 115 g
  • výrobca: DOVO Solingen - Nemecko

Zloženie:

KYSELINA STEAROVÁ, VODA, MÁSLO SEMEN GARCINIA INDICA, MÁSLO BUTYROSPERMUM PARKII (bambucké máslo, (ROSTLINNÉ) GLYCERIN, HYDROXID DRASELNÝ, OLEJ SE SEMEN RICINUS COMMUNIS, RYŽOVÉ MLÉKO NAT, HYDROXID SODNÝ (SESUEAANHELIUS), GENDROWATELIUS HELIUS GRATISSIMA (AVOKÁDOVÝ) OLEJ, THEOBROMA KAKAOVÉ MÁSLO, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBOVÝ) OLEJ, OVOCNÁ ŠŤÁVA COCOS NUCIFERA (KOKOSOVÉ MLÉKO), LAKTÁT SODNÝ, OLEJ KOKOSOVÉ NUCIFERA, PIVO, KOLOIDÁLNÍ OVĚSNÉ MÍSTO, KOLOIDÁLNÍ OVĚSNÉ MÍSTO ALUJAFICKÉ PARFÉM, XANTANOVÁ GUMA, KYSELINA HYALURONOVÁ, VÝTAŽEK KŮRY JILMU FULVA (JLMU SLIPPERY)

Odporúčanie:

Vhodná voda po holení DOVO Aftershave s exkluzívnou receptúrou a najlepšími surovinami, ktoré dodajú pokožke po mokrom holení všetko, čo si zaslúžia. Oba produkty - holiace mydlo a vodu po holení - ponúkame v troch typických DOVO variantoch Good Vibe: "Citrusový lev", "Berlin Barber" a "Deep Leather".

DOVO Solingen, Merkúr Solingen

Nemecká firma DOVO Solingen oslávila v roku 2006 spolu so svojou dcérskou spoločnosťou Merkúr Solingen storočné výročie existencie.

Medzi jej produkty patria profesionálne kadernícke nožnice, manikúrne nožnice, holiace potreby, manikúrne sady.

Firma DOVO začínala s trinástimi zamestnancami s výrobou britev. Zákon prijatý v roku 1938 na ochranu mena Solingen, jej dal väčšiu hrdosť a pocit bezpečia tejto ochrannej známky, rovnako ako ešte väčší zmysel pre miestnu identitu.

Za svoj znak si firma zvolila rytiera s mečom a kladivom, ktorý udatne prenikal na trhy v západnej Európe av Severnej Amerike.

Vďaka masovému zavedeniu elektrického holiaceho strojčeka, hľadá manažment firmy DOVO druhý zdroj príjmov, začína teda s výrobou nožníc na vlasy. Technici firmy vtedy osobne obchádzali kadernícke salóny v Solingene a zisťovali u kaderníčok, aké nožnice by pre nich boli najvhodnejšie.

Keď v roku 1951 prišli mladí vývojári, výroba nožníc začala mať obrovský úspech a DOVO sa opäť dostáva na trhy v Severnej (neskôr aj Južnej) Amerike av západnej Európe, tentoraz však s nožnicami.

Vďaka úspechu s nožnicami podnik zakladá dcérsku spoločnosť Merkur Solingen na výrobu holiacich potrieb, ktoré majú celosvetový úspech a ktoré firme otvárajú nové trhy v Ázii, najmä v Rusku a na Arabskom polostrove.

Všetky výrobky firiem DOVO a Merkúr Solingen sú originály vyrobené v nemeckom Solingene, presláveným najkvalitnejšou európskou oceľou.

Kód: 51102202
Výrobca DOVO Solingen

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?