Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
Novinka

AESCULAP ​​hrebeň na srsť - malý

Veľmi kvalitný kovový hrebeň na srsť od prémiové nemeckej značky Aesculap. Rozmery: 190 x 30 mm

Čítať viac ..
€ 15.50 s DPH
€ 12.92 bez DPH

Veľmi kvalitný kovový hrebeň na srsť od prémiové nemeckej značky Aesculap. Rozmery: 190 x 30 mm

Čítať viac ..
Dostupnosť: Nie je skladom
Dostupnosť: Nie je skladom
€ 15.50
€ 12.92 bez DPH

AESCULAP ​​hrebeň na srsť - malý

Veľmi kvalitný kovový hrebeň na srsť od prémiové nemeckej značky Aesculap.

  • zaoblené hroty hrebeňa
  • rozmery: 190 x 30 mm.
  • pre jemnú i hustú srsť
  • materiál: kov
  • Aesculap

Aesculap

Vynález prvých elektrických strihacích strojčekov v roku 1912 priniesol ďalší míľnik v úspešnom príbehu Aesculap. Sortiment zastrihávačov a strihacích hlavíc vrátane príslušenstva sa v priebehu desaťročí stále rozširuje.

Nožnice Aesculap sú vyrábané pomocou špičkových počítačom riadených strojov. Ako prémiová značka v oblasti strihacích strojčekov a starostlivosť o zvieratá si Aesculap veľmi dobre uvedomuje ich zodpovednosť voči profesionálnym a súkromným používateľom, pokiaľ ide o udržiavanie vysokých štandardov kvality. Strihacie strojčeky Aesculap dnes nájdete v približne 80% profesionálnych salónov pre starostlivosť o psov a vo viac ako 90% všetkých veterinárnych ordinácií v Nemecku.

Aesculap získal ocenenie od nezávislých inštitútov, ako sú German Design Awards a Plus X Award, čo dokazuje, že im nie je cudzie ani vynikajúci a profesionálny dizajn.

Strategická spolupráca s Albert Kerbl GmbH je potom ďalším míľnikom vo vývoji Aesculap. Spojenectvo medzi Aesculap a Kerbl v tomto sektore pripravuje pôdu pre nový rastový skok pre značku Aesculap. Do budúcnosti plánujú tieto značky spoluprácu na vývoji nových produktov pre všetky druhy skupín užívateľov, ako sú poľnohospodári, veterinári, ošetrovatelia psov, majitelia koní atď.

Kód: GT402
Výrobca AESCULAP

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?