Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
ODOŠLEME 2.4.

Manikúrní souprava DOVO Soligen 2075 116

Kvalitná manikúrne súprava DOVO Soligen 2075 116 na cesty. Sada obsahuje nožnice na nechty, nožnice na kožičku, pilník a pinzetu.

Čítať viac ..
€ 150.00 s DPH
€ 125.00 bez DPH

Kvalitná manikúrne súprava DOVO Soligen 2075 116 na cesty. Sada obsahuje nožnice na nechty, nožnice na kožičku, pilník a pinzetu.

Čítať viac ..
Dostupnosť: Skladom
Dostupnosť: Skladom
€ 150.00
€ 125.00 bez DPH

Manikúrní souprava DOVO Soligen 2075 116

Manikúrne súprava DOVO Soligen 2075 116

  • kvalitné puzdro z hovädzej kože
  • nožnice na nechty, nožnice na kožičku, pinzeta, pilník
  • prevedenie v matnom nereze
  • výrobca DOVO Solingen - Nemecko

DOVO Solingen, Merkúr Solingen

Nemecká firma DOVO Solingen oslávila v roku 2006 spolu so svojou dcérskou spoločnosťou Merkúr Solingen storočnej výročie existencie.

Medzi jej produkty patria profesionálne kadernícke nožnice, manikúrne nožnice, holiace potreby, manikúrové sady.

Firma DOVO začínala s trinástimi zamestnancami s výrobou britiev. Zákon prijatý v roku 1938 na ochranu mena Solingen, jej dal väčší hrdosť a pocit bezpečia tejto ochrannej známky, rovnako ako ešte väčší zmysel pre miestnu identitu.

Za svoj znak si firma zvolila rytiera s mečom a kladivom, ktorý udatne prenikal na trhy v západnej Európe a v Severnej Amerike.

Vďaka masovému zavedeniu elektrického holiaceho strojčeka, hľadá manažment firmy DOVO druhý zdroj príjmov, začína teda s výrobou nožníc na vlasy. Technici firmy vtedy osobne obchádzali kadernícke salóny v Solingene a zisťovali u kaderníčok, aké nožnice by pre nich boli najvhodnejšie.

Keď v roku 1951 prišli mladí vývojári, výroba nožníc začala mať obrovský úspech a DOVO sa opäť dostáva na trhy v Severnej (neskôr i Južnej) Amerike a v západnej Európe, tentoraz však s nožnicami.

Vďaka úspechu s nožnicami podnik zakladá dcérsku spoločnosť Merkúr Solingen na výrobu holiacich potrieb, ktoré majú celosvetový úspech a ktoré firme otvárajú nové trhy v Ázii, najmä v Rusku a na Arabskom polostrove.

Všetky výrobky firiem DOVO a Merkúr Solingen sú originály vyrobené v nemeckom Solingene, presláveným najkvalitnejšie európsku ocelí.

Kód: 2075 116
Výrobca DOVO Solingen
Velikost
Malé ÁNO

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?