Doprava ZADARMO pri nákupe nad 75 EUR
ODOŠLEME ZAJTRA 25.4.

WAHL Creativa

Nový špičkový univerzálny akumulátorový strihací strojček Wahl Creativa sa strihacie hlavicou Magic Blade s výškou strihu 0,7 - 3 mm a šírkou 46 mm. Rýchle dobíjanie, výkonný motor a dve výmenné li-ionové akumulátory. Balenie obsahuje nabíjací stojan, sieťový adaptér, 2 akumulátory, 4 prídavné plastové nástavce, olejničku, čistiaca kefka a štýlovú ružovú tašku.

Čítať viac ..
€ 215.00 s DPH
€ 179.17 bez DPH

Nový špičkový univerzálny akumulátorový strihací strojček Wahl Creativa sa strihacie hlavicou Magic Blade s výškou strihu 0,7 - 3 mm a šírkou 46 mm. Rýchle dobíjanie, výkonný motor a dve výmenné li-ionové akumulátory. Balenie obsahuje nabíjací stojan, sieťový adaptér, 2 akumulátory, 4 prídavné plastové nástavce, olejničku, čistiaca kefka a štýlovú ružovú tašku.

Čítať viac ..
€ 32.96

Náhradná hlava za zvýhodnenú cenu

Kúpte si jednu hlavu do zásoby, ušetríte!
€ 33.30

Oleje na strojčeky

Nezabudnite na olejovanie strojčeka, predĺžite mu životnosť a bude Vám strihať dlhšie, odporúčame tieto prípravky:
€ 5.00
€ 6.48
€ 10.93

Čistiace a dezinfekčné spreje

Na čistenie, dezinfekciu a okamžité schladenie hlavice odporúčame:
€ 15.56
€ 16.48
€ 9.26
Dostupnosť: Skladom
Dostupnosť: Skladom
€ 215.00
€ 179.17 bez DPH

WAHL Creativa

Nový špičkový univerzálny akumulátorový strojček Wahl Creativa s náhradnými akumulátorom

Wahl Creativa je úplná novinka v top modeloch strihacích strojčekov od svetoznámej americkej značky Wahl, ktorá dominuje svetu strihacích strojčekov takmer 100 rokov. Wahl Creativa prináša úplne nový ergonomický dizajn aj nové výmenné li-ionové akumulátory.

Wahl Creativa je osadený vysoko kvalitný celokovovou strihacie hlavicou Magic Blade. Šírka strihu je 46 mm a výška strihu možno upravovať od 0,7 mm do 3 mm. Hlavica sa dá jednoducho a rýchlo odklopiť bez zbytočného skrutkovania - tým môžete strojček udržovať stále perfektne čistý.

Strojček obsahuje dva Li-iónové akumulátory, ktoré umožňujú veľmi rýchle nabíjanie - iba 50 min a až 75 min bezkáblového prevádzky, navyše bez pamäťového efektu. Tým docielite nepretržitej prevádzky strojčeka. Strojček disponuje tiež LED indikátorom, ktorý sám určí, kedy je potrebné batériu vymeniť.

Strojček poháňa veľmi silný a spoľahlivý DC motor s 5300 ot. za min. Strojček má tiež veľmi nízku hmotnosť 280 gramov a veľmi tichý chod. To všetko je spracované v elegantnom a predovšetkým ergonomickom šasi s moderným a nadčasovým dizajnom.

Príslušenstvo:

Balenie obsahuje štyri plastové prídavné nástavce s výškou 3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm, elegantný dobíjací stojanček s adaptérom a dvoma výmennými li-iónovými akumulátormi. V sade tiež nájdete čistiaca kefka na odstránenie zvyškov vlasov a základné mini olejničku s minerálnym olejom na prvých niekoľko použití. To všetko je uložené v elegantnom ružovom vypolstrovanom puzdre.

Kľúčové vlastnosti:

  • špičková strihacie hlavice Magic Blade s nastaviteľnou výškou strihu od 0,7 do 3 mm a šírkou strihu 46 mm
  • ľahko odnímateľná hlavice pre rýchlejšiu výmenu a ľahšiu údržbu
  • Nonstop prevádzka - dva akumulátory s najnovšou lítium-iónovou technológiou s výdržou 75 min a dobou nabitie iba 50 min Vám zabezpečí nepretržitú prevádzku
  • ľahké vybratie a prehodenie akumulátora, 3x dlhšiu životnosť batérií a bez pamäťového efektu
  • silný DC motor s 5300 ot.
  • nový, moderný dizajn, ktorý ctí ergonómiu
  • super nízka hmotnosť - len 280 g
  • veľmi tichý chod motora
  • LED dióda, ktorá sama oznámi, kedy je potrebné vymeniť batérie
  • rozmery: 180 x 47 x 42 mm
  • farebné prevedenie: ružová
  • príslušenstvo: 2 li-ion akumulátory, nabíjací stojan, plastové prídavné hrebene 3, 6, 9, 12 mm, čistiaci štetec a olejnička sa špeciálnym olejom na strihacie hlavice, štýlové vypolstrované púzdro

 

Tip barbera: "Wahl Creativa je nový, absolútne špičkový akumulátorový strojček, ktorý je ideálnou voľbou pre všetkých profesionálov, ktorí vyžadujú absolútnu spoľahlivosť a nepretržitú prevádzku. Ten zaisťujú dva výmenné li-o nové akumulátory. Pre dlhú životnosť nezabudnite dostatočne olejovať hlavicu. V prípade potreby je možné túto hlavicu profesionálne prebrúsiť. Ak sa vám hlavice pri dlhšom prevádzke zahrieva, je vhodné použiť špeciálne vychladzovania sprej. "

 

Predĺžená záruka:

Vieme, že strihací strojček je pre Vás kľúčovým nástrojom pre výkon zamestnania. Ak chcete mať istotu, že bude o Váš strojček postarané aj po skončení zákonnej
záručnej doby, ponúkame Vám novú službu - predĺženie záruky o ďalších 12 mesiacov. Stačí len pri nákupe zakliknúť "Predĺžená záruka 1 rok"

 

WAHL Professional je severoamerická firma založená v roku 1919 Leom J. Wahl, ktorý si toho roku nechal patentovať prvý elektrický strihací strojček na vlasy. Táto korporácie sa týmto stála lídrom na poli profesionálnej i domácej starostlivosti o vlasy vo svojej kategórii.

V roku 1967 firma predstavila prvý bezdrôtový dobíjacie strojček a roku 1971 ho uviedla na trh, čím okamžite ovládla cez 90% severoamerického trhu sa strihacími strojčeky. V roku 1987 firma vynašla prvý kulmu na vlasy, začala vyrábať aj rôzne druhy sušičov vlasov. V roku 1996 WAHL kupuje nemeckej firmy vyrábajúce strihacie strojčeky MOSER a ERMILA, čím sa stáva najväčším výrobcom strihacích strojčekov na svete. Paleta produktov sa rýchlo rozrástla a firma predstavuje svetu prvú žehličku na vlasy.

V roku 2009 oslavuje WAHL 90. výročie založenia ako priekopník produktov pre profesionálne a domácu starostlivosť o vlasy.

Firma WAHL k dnešnému dňu zamestnáva viac ako 2200 ľudí, jej produkty sa predávajú v 165 krajinách sveta a vo svojom portfóliu drží viac ako 100 patentov.

Kód: 1876-0480
Výrobca WAHL
Farba: ružová
Rozmery: 180 x 47 x 42 mm
hmotnosť: 280 g
Výška strihu: 0,7 mm
Šírka strihu: 40 mm
Výdrž akumulátora: až 100 minút
Dobíjanie akumulátora: do 10 hodín
Vhodné pre: profesionálne použitie

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasielame novinky a zľavy raz týždenne.Ako používame vaše údaje?